Sint Bonaventura

Bezieling en bezinning in het onderwijs

CONTACT

Lid worden van Bona?

Het lidmaatschap is voorbehouden aan AOb leden die zich via “mijn AOb” kunnen aanmelden. Als je daar (nog) niet in thuis bent mag je die wens ook via onderstaand contactformulier doorgeven (o.v.v. je AOb-lidmaatschapnummer). 

Ben je geen lid van de AOb?
Meld je dan hier eerst aan als lid van de AOb, en ga dan naar 'mijn AOb' om je als BONA-lid en tegelijk voor de BONA-nieuwsbrief aan te melden! Als je ook het onderstaand contactformulier invult weten we meteen van je aanmelding. Daar kun je ook aangeven of je actief wilt worden in Sint Bonaventura.

Geen AOb-lid, maar wel geïnteresseerd in de activiteiten van Bonaventura?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door hier uw gegevens in te vullen. Daar kun je ook aangeven dat je eventueel, naast de BONA nieuwsbrief, ook andere AOb-nieuwsbrieven wilt ontvangen. Om onze nieuwsbrief te ontvangen hoef je geen AOb-lid te zijn! 

Niet AOb-leden kunnen ons dus volgens via onze nieuwsbrief waarin ook altijd aankondigingen c.q. uitnodigingen voor onze, voor iedereen toegankelijke activiteiten zijn opgenomen. Ook studenten aan lerarenopleidingen en opleidingen voor bijvoorbeeld onderwijsondersteunende functies zijn van harte welkom.

Studenten aan lerarenopleidingen kunnen gedurende de laatste 2 jaar van hun opleiding gratis student-lid worden van de AOb. Wij nodigen u uit om dat te combineren met een (actief) lidmaatschap van Sint Bonaventura. Via mijn-AOb of via info@SintBonaventura.nl.

Wil je graag meer informatie?

Als je meer informatie wilt over wie wij zijn en wat wij doen, kan je ons bereiken via het contactformulier (waar je ook een terugbel verzoek kunt doorgeven) of je neemt rechtstreeks contact op van de bestuursleden.  
.

Algemeen e-mailadres:                                       info@SintBonaventura.nl

Bestuursleden: 

Willibrord van den Besselaar, voorzitter:       WvdBesselaar@SintBonaventura.nl    063 831 13 11

John van Engelen, penningmeester:               JvEngelen@SintBonaventura.nl

vacature, secretaris:

vacature, publiciteit:

vacature, algemeen lid: